Verbroeder Teamtrainingen

Logo Verbroeder Teamtrainingen-(1)

To the point

Informatie is motivatie

Teamdag

Op een leuke en avontuurlijke manier elkaar beter leren kennen? De Teamdag is een outdoor teambuilding activiteit die jullie nog lang zullen herinneren! Tijdens deze dag gaan jullie de natuur in en werken jullie samen zodat de teamdynamiek wordt versterkt. Dit leidt tot verbeterde prestaties en een betere werkomgeving voor iedereen. Natuurlijk staan plezier en gezelligheid bij deze dag ook centraal. Een uniek teambuilding uitje geschikt voor ieder team!

wat jullie te wachten staat

Tijdens de Teamdag gaan jullie actief met elkaar aan de slag in een groene, natuurlijke omgeving. Jullie zetten al jullie potentieel in om uitdagende opdrachten samen op te lossen. Bij de opdrachten draait het onder andere om samenwerken, vertrouwen en communicatie. De dag wordt feestelijk afgesloten met een hapje en een drankje. 

Waarom jullie dit willen

Mensen maken het team, het team maakt de mensen. Deze Teamdag is een effectieve en leuke manier om de teamdynamiek, het vertrouwen en teamcohesie te verbeteren. Dit doen we door jullie uit te dagen en jullie samen de opdrachten te laten slagen. Aan het eind van de dag wacht er een heerlijke maaltijd en feestelijke ontlading waardoor alle zintuigen worden geprikkeld. Moe, voldaan en geïnspireerd keren jullie daarna terug naar huis met een rugzak vol ervaringen.

Trainingskenmerken

  • De Teamdag duurt een dag (precieze tijden in overleg).
  • De dag wordt gezellig afgesloten met een Verbroeder feestmaal. 
  • Na afloop krijgen jullie een video en teamfoto als aandenken. 
  • Jullie worden begeleid door enthousiaste en ervaren trainers. 
  • Eten en drinken tijdens de training zijn inbegrepen. 

Teambuilding voor ieder team

Een unieke teambuilding-ervaring waarbij jullie als team elkaar écht leren kennen. Waardoor jullie beter samenwerken, elkaar vertrouwen en sterker worden als team. Beleef een gezellige tijd en laat jullie team groeien tot ongekende hoogtes! Ontdek de outdoor teambuilding activiteiten van Verbroeder Teamtrainingen.

TEAMBUILDING

Voor jullie organisatie is het ontzettend belangrijk dat (nieuwe) medewerkers zich zo snel mogelijk thuis voelen binnen het bedrijf. Dat teamleden leren samenwerken, initiatief tonen, betrokken en creatief zijn. Want niemand weet niets en iedereen weet alles. Dit bepaalt het verschil tussen succes en falen. In de praktijk merken we dat het vaak lang duurt voordat mensen zich vertrouwd voelen. Dit vertrouwen geven wij in onze teambuilding een enorme boost.

Avontuurlijke en actieve teambuilding

Jullie team gaat op avontuur! We nemen jullie mee de natuur in. Jullie gaan samen uitdagende, misschien wel grensverleggende, opdrachten doen. Onder begeleiding van enthousiaste, ervaren trainers worden jullie fysiek en mentaal uitgedaagd. De teambuilding is altijd op maat, omdat wij weten dat ieder team anders is. Daarnaast krijgen jullie een uniek kijkje in specialistische, militaire wereld.

Toegankelijk voor iedereen

Onze teambuilding is geschikt voor allerlei soorten teams: sportteams, teams in het bedrijfsleven of als klassenuitje of werkweek op scholen. Onze teambuilding activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk. Naast dat de teambuilding effectief is, is ook een unieke en avontuurlijke belevenis!

Teams van deze organisaties gingen je al voor

Met onze trainingen en coaching voorzien we een team van een ‘can-do’-mentaliteit en verbroederen we de verschillende individuen in het team waardoor deze tot ongekende hoogte komt. 

Wij helpen teams van verschillende organisaties door heel Nederland groeien. Is jouw team de volgende?

© 2024 verbroeder.nl, alle rechten voorbehouden