Verbroeder Teamtrainingen

Logo Verbroeder Teamtrainingen-(1)

Leer elkaar kennen op een leuke, niet alledaagse manier

ONZE teambuildingactiviteiten

teambuilding

Teamdag

Zin in een leuke teambuilding met jullie organisatie? Dan is de Teamdag echt iets voor jullie. Leer elkaar beter kennen op een leuke, niet alledaagse manier. Ga samen aan de slag met uitdagende en avontuurlijke opdrachten en beleef een gezellige en inspirerende dag.
teamtrainingen

Expeditie verbroeder

Expeditie Verbroeder is een sportieve en originele teambuilding van meerdere dagen. Jullie gaan back to basic in de natuur en ontdekken je survival-skills. Spannende, misschien wel grensverleggende, groepsopdrachten dagen jullie zowel fysiek als mentaal uit. Wilskracht, mindset, vertrouwen en communicatie zijn een aantal aspecten die centraal staan in deze teambuilding. Een belevenis die jullie niet willen missen!

Teambuilding voor ieder team

Een sterk team is de basis van iedere succesvolle organisatie. Bij Verbroeder zorgen we ervoor dat jullie als team dichter bij elkaar komen, beter samenwerken en gezamenlijk groeien. Onze teambuildingactiviteiten zijn niet alleen leuk en uitdagend, maar hebben ook een diepere impact: we helpen teams om hun onderlinge vertrouwen, communicatie en samenwerking naar een hoger niveau te tillen.

Avontuurlijke en actieve teambuilding

Jullie team gaat op avontuur! We nemen jullie mee het bos in. Jullie gaan samen uitdagende, misschien wel grensverleggende, opdrachten doen. Onder begeleiding van enthousiaste, ervaren trainers worden jullie fysiek en mentaal uitgedaagd. De teambuilding is altijd op maat, omdat wij weten dat ieder team anders is. Daarnaast krijgen jullie een uniek kijkje in de specialistische, militaire wereld.

Toegankelijk voor iedereen

Onze teambuilding is geschikt voor allerlei soorten teams: sportteams, teams in het bedrijfsleven of als klassenuitje of werkweek op scholen. Onze teambuilding activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk. Naast dat de teambuilding effectief is, is ook een unieke en avontuurlijke belevenis!

WAAROM TEAMBUILDING BIJ VERBROEDER?

Onze teambuildingactiviteiten zijn erop gericht om jullie zowel plezier als resultaat te bieden. We combineren creatieve, out-of-the-box opdrachten met oefeningen die de kern van teamprestaties raken. Dit zorgt niet alleen voor een positieve en energieke teamdynamiek, maar ook voor duurzame verbeteringen op de werkvloer, op school of in jullie sportteam.

Teams van deze organisaties gingen je al voor

Met onze trainingen en coaching voorzien we een team van een ‘can-do’-mentaliteit en verbroederen we de verschillende individuen in het team waardoor deze tot ongekende hoogte komt. 

Wij helpen teams van verschillende organisaties door heel Nederland groeien. Is jouw team de volgende?

© 2024 verbroeder.nl, alle rechten voorbehouden